Despre noi

Design Craft s-a născut din plăcerea de a împărtăși cu cei din jur pasiunea pentru decoupage și scrapbooking, pentru lucrul cu lemnul, hârtia, acuarelele și alte materiale diverse, dar și din necesitatea de a da o nouă viață acelor obiecte care au potențial sau care ascund o poveste în trecutul lor.

Produsele realizate manual sunt unicat, dar împrumută și anumite elemente pe care le veți regăsi în arta clasică sau contemporană. Particularitatea acestora este că trebuie să treacă mai întâi prin filtrul nostru estetic și nu oferim clienților noștri ceva ce nu ne place cu adevărat.

Creațiile noastre se adresează tuturor, indiferent de vârstă, și pot fi oferite cadou sau pot personaliza camera preferată, având avantajul de a păstra principii estetice general valabile, dar integrate într-o manieră modernă, combinată cu aspecte vintage, care dau acea patină caldă, de vechime, și oferă caracter creațiilor, dar și căminelor în care poposesc.

Deoarece obiectele sunt decorate sau realizate manual, este de așteptat să apară anumite mici imperfecțiuni sau diferențe de culoare sau textură, însă tocmai acesta este farmecul produselor realizate manual. De asemenea, produsele încărcate pe site sunt unicate, dar pot fi recreate, la cerere. În acest caz, intervalul pentru livrarea comenzii poate crește, condiționat de complexitatea proiectului și de cantitatea solicitată. Chiar și așa, nu vă așteptați la obiecte de serie, căci fiecare element va avea personalitate proprie. Mai mult decât atât, felicitările pot fi personalizate, în funcție de solicitări și evenimentele pe care le aveți în minte.

În ceea ce privește obiectele din categoria Bijuterii, ne-am gândit că și acestea merită o a doua șansă. Au fost alese cu drag și credem că pot să-și găsescă locul în cutia cu accesorii a oricărei persoane active și elegante.

Cu drag,
Echipa Design Craft

ISTRATE AMALIA PFA
Ramnicu-Valcea, Aleea Olanesti nr. 6, bloc 9, scara A, etaj 1, ap. 6, judet Valcea
Nr Registrul Comertului F38/659/04.11.2021
EUID: ROONRC.F38/659/2021
Cod fiscal (CUI): 45178491

Logo realizat de Tudor Motroc