Politica de retur

În conformitate cu OUG 34/2014 și Directiva 2011/83/UE, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri, excluzând costul de returnare (reambalare, transport), care este suportat de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare ca atunci cand a fost cumparat. Asta înseamnă sa fie în ambalajul original (daca e cazul) și sa conțină toate obiectele care l-au însoțit (acte, documente, accesorii, etichete, etc.). Nu acceptăm returnarea produselor care au suferit modificări cum ar fi ciobituri, zgarieturi, lovituri, urme de uzură în urma folosirii sau alte modificări care schimba aspectul sau functionalitatea produsului. De asemenea, nu acceptam returnarea produselor care au fost personalizate la cerere.

Returnarea sumei plătite se face prin virament bancar și durează cel mult 14 zile de la momentul în care am fost notificati ca doriți retragerea din contract. Rambursarea poate fi amanata pana în momentul în care primim produsul înapoi sau pana cand faceți dovada trimiterii produselor către noi (luându-se în considerare data cea mai apropiată).

Dacă doriți sa returnați un produs, va rugăm sa ne contactați înaintea expirării perioadei de 14 zile de la achiziție.