Termenii și condițiile de utilizare

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor de pe site-ul designcraft.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

Drepturi de autor
DesignCraft este autorul acestui website si beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.). Folosirea fara acordul scris DesignCraft a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Orice tentativa de a modifica continutul site-ului designcraft.ro, sau de a ingreuna incarcarea lui, precum si tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerata tentativa de fraudare si se vor lua toate masurile legale.

Confidentialitate
DesignCraft poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal. Informatiile cu caracter strict personal sunt optionale. Informatiile de contact sunt obligatorii in cazul in care doriti sa comandati online, folosind site-ul designcraft.ro si au ca scop posibilitatea de a va contacta pentru livrare/facturare. Informatiile de contact nu vor fi publice si nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate in prealabil. DesignCraft se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului designcraft.ro catre terti.

Limitarea raspunderii
DesignCraft nu este raspunzator si nu poate fi facut responsabil pentru daunele rezultate prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de pe site-ul designcraft.ro, cat si din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate.

Echipa DesignCraft
Ultima actualizare: 01.10.2022